Schuttingen

Wanneer je een tuin hebt geplaatst is het belangrijk om externe factoren te vermijden als mensen en andere dieren. Dit wordt doorgaans gedaan met het plaatsen van een schutting. Het biedt naast veiligheid ook de nodige privacy, doordat mensen niet zomaar in de tuin kunnen kijken wat er op dat moment gebeurd. 

Dit is een groot voordeel op het moment dat kinderen in de tuin gaan spelen. Ze kunnen zelf de tuin niet verlaten en omstanders kunnen de tuin ook moeilijk betreden, waardoor je minder zorgen hoeft te maken om de veiligheid. Daarnaast beschermt het ook het groen en eventuele extra bezienswaardigheden van de tuin, zoals een tuinhuisje, lampen of beelden. 

Wanneer er wordt gekeken naar veiligheid en privacy van de tuin, dan komt de schutting altijd aan bod.

Hoveniers per provincie Limburg Noord-Brabant Gelderland
Alle blogcategorieën
Tuinen Tuinen Onderhouden Onderhouden Schuttingen Schuttingen Tuinaanleg Tuinaanleg Groene elementen Groene elementen

Meer over schuttingen

Een houten schutting is een geweldige manier om privacy en veiligheid aan het huis toe te voegen. Het zorgt er niet alleen voor dat mensen niet naar binnen kunnen kijken, maar het houdt ook dieren en ander ongedierte buiten. Een goed gebouwd hekwerk gaat jarenlang mee met minimaal onderhoud.

Een betonnen schutting is een uitstekende keuze voor elke huiseigenaar die op zoek is naar een aantrekkelijke en duurzame grens aan zijn eigendom. Betonnen hekken worden gemaakt door beton te gieten in geprefabriceerde panelen die in verschillende vormen, maten en texturen verkrijgbaar zijn.