Zakelijk contact

Informatietuinen helpt met het geven van kennis over tuinen, maar het is ook een portaal voor bedrijven (hoveniers) om zichtbaarder te worden. Dit wordt voornamelijk gedaan door middel van ons link systeem en zijn er verschillende mogelijkheden om te adverteren via informatietuinen.nl. 

Hieronder geven we onze mogelijkheden van adverteren >>

Gastblog

Informatietuinen is een portaal waar informatie wordt gegeven over diverse onderwerpen die te maken hebben met tuinen en hoveniers. Artikelen worden doorgaans geschreven door de redactie van Informatietuinen, maar bieden wij ook de mogelijkheid aan om gastblogs te plaatsen op onze website. Het artikel dient wel te passen binnen de tuinelementen en kenmerken. 

Plaatsen van een link

Informatietuinen is naast artikelen plaatsen ook bezig om relevantie toe te voegen en door te linken naar andere bedrijven voor extra zichtbaarheid. Wanneer je een artikel interessant vind en past bij het bedrijf, dan is het mogelijk om een link aanvraag in te dienen.

De link wordt weergegeven via onze link categorieën (in dit geval hoveniers per provincie). Het is ook mogelijk om via andere manieren dit toe te passen. We kijken uit naar de mogelijke samenwerking. Mocht je een ander idee in gedachte hebben, dan staan we hier uiteraard voor open.

Team Informatietuinen

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Hoveniers per provincie Limburg Noord-Brabant Gelderland
Alle blogcategorieën
Tuinen Tuinen Onderhouden Onderhouden Schuttingen Schuttingen Tuinaanleg Tuinaanleg Groene elementen Groene elementen